Ons starttarief bedraagt 69 euro – deze is inclusief 15 minuten reparatietijd van onze monteur. Belangrijk om rekening mee te houden is dat onderdelen hier niet bij mee zijn meegenomen. De kosten voor een onderdeel verschilt per merk en type. Wel is het zo dat wij de goedkoopste inkoop hebben en ook inkooptarieven rekenen naar onze klanten.

Als onze monteur langer bezig is dan 15 minuten betaald u 24,50 per kwartier. Wel is het zo dat we alles in overleg doen, geen verassingen achteraf dus.

Besluit u om het apparaat toch niet te laten repareren nadat onze monteur de diagnose heeft vastgesteld? Dan dient u alsnog 69 euro te betalen, het maakt niet uit in hoeveel minuten de diagnose is vastgesteld.

Een afspraak maken is snel en makkelijk, bel ons op: 085-0193502 of maak hier een afspraak.

Wat kost het als ik een zakelijke klant ben?

Goed dat u zich dit afvraagt, voor zakelijke klanten gelden er namelijk andere tarieven. Het starttarief voor zakelijke klanten bedraagt €92,50 – ook is achteraf op factuur betalen mogelijk voor zakelijke klanten die witgoed reparatie nodig hebben.

Hoe kan ik betalen?

Wij proberen het zo makkelijk mogelijk te maken voor onze klanten, vandaar dat u zowel contant of per PIN kunt betalen, uiteraard heeft PIN de voorkeur. Onze monteurs hebben een mobiel PIN apparaat bij zich.

Wasmachine reparatie Spijkenisse

Hoe zit het als ik mijn afspraak wil annuleren?

Staat er een afspraak vast bij ons in de agenda? U kunt dan niet meer kosteloos annuleren. Wilt u de afspraak toch annuleren? Dan moet u zich houden aan deze annuleringsvoorwaarden:
– annulering binnen 24 uur: 69 euro (het standaardtarief)
– annulering binnen 72 uur: 25 euro

Deze annuleringsvoorwaarden gelden zodat wij onze planning kunnen vastzetten en zekerheid hebben. Wij hebben deze garantie nodig voor een strakke planning.

De monteur is hier geweest maar ik was niet thuis.

Wij vragen u tijd vrij te houden en te reserveren voor de reparatiebezoek dat is ingepland, het is namelijk erg vervelend voor onze monteur om voor een gesloten deur te staan.

Wanneer dit toch gebeurt zijn wij genoodzaakt om het volledige starttarief (€69,-) in rekening te brengen.

Hoe zit het met voorrijkosten?

Wij rekenen inderdaad geen voorrijkosten, door deze extra service zijn wij uiteraard de goedkoopste witgoed reparatie bedrijf van Rotterdam en omgeving. Wat wij wel rekenen is de storingsdiagnose.

Voorrijkosten die rekenen we niet, we proberen de goedkoopste witgoed reparatie service van de regio Almere te zijn en dat lukt ons heel goed. Mede dankzij het niet rekenen van de voorrijkosten bent u bij ons altijd goedkoper uit.

Waar u wel voor betaald is het starttarief van €69,-.

Andere witgoed reparatie services rekenen vaak een starttarief en ook nog eens voorrijkosten. De kosten stapelen zich zo snel op, bij ons bent u dus zeker van een goedkope, betaalbare witgoed reparatie service.